what others writing about triii

DJ Dušan Kačarević tvrdi da je emocija osnovna nota njegove muzike. Skoro dve decenije ostaje veran svom stilu i još jednu godinu u nizu možemo ga slušati u beogradskim klubovima The Tube i Maldost, u kojima se verna publika…

Dušan Kačarević jedan je od DJ-a koji je na beogradskoj elektronskoj sceni od njenih samih početaka, a od onda je promotor i organizator preko 140 tuluma koje su posjetili i na kojima su gostovali neki od najvećih producenata i DJ-a današnjice….

Retki su ljudi koji mi privuku pažnju tako da želim sa njima da dublje porazgovaram, pogotovu o muzici. Na moje izričito zadovoljstvo, uspeo sam za sagovornika da dobijem osobu kojoj je muzika na prvom mestu i koja ima status kultnog DJ-a ….

Srpski DJ s najduljim stažem (bez pauze!) je Boža Podunavac, ali bilo bi nepravedno njegov uspjeh svoditi na kvantitet: kroz sve je ove godine plasirao kvalitetu i pružio posebna iskustva brojim generacijama domaćih klabera. Pod mentorstvom ….

Božino puštanje muzike starije je od mene tri godine. Boža je ujedno i prvi didžej u Srbiji za koga sam još kao klinka čula i znala da je didžej. U leksikonima koji su se vrteli po osnovnoj i srednjoj školi, pod pitanjem “Omiljeni domaći pevač”, pisala sam….

Namera mi je da stvar bude užasno revijalna. Da bude proslava, a ne treska. Sa svakim gostom ću puštati muziku koja me je vezivala za njega. Prva polovina će biti u znaku neke sete i uspomene, a druga savremena, opet s nekim momentima iz prošlosti…..

Mnogima je prva asocijacija na techno, di-džejing i underground scenu u Srbiji Boža Podunavac. Jedan od pionira domaće klupske underground scene proslaviće 30 godina na sceni 12. novembra u klubu Drugstore. U tih 30 godina Boža se može pohvaliti….

Do stana Bože Podunavca, na poslednjem spratu palilulske zgrade bez lifta, dolazi se isključivo snagom volje. Puls osećam u petama, a u glavi sabiram pitanja koja sam spremila za intervju s njim, Mirkom i Dušanom. Iskreno, malo imam frku od ulaska …

Pin It on Pinterest